Møt Dicer

Hei Dicer!

Dette er Dicer. Som vaskebjørner flest var Dicer fanget i en svart, hvit og grå tilværelse.

En dag Dicer var ute å jaktet etter nye skatter til samlingen sin trillet det en rød, tjuesidet form forbi. Aldri før hadde Dicer sett noe lignende. Noe så fargesprakende, så vakkert!

Med hendene og de lange, krokete fingre foldet og øynene fulle av stjerner og beundring bestemte Dicer seg for å løpe etter terningen. Det varte ikke lenge før terningen var godt plantet i det loddene grepet. Den lå så godt i hendene, det var så tilfredsstillende å se den rulle og ikke minst var den nydelig å se på. Dicer ble forelsket med det samme!

Siden den gang har Dicer vært fullstendig oppslukt av terninger i alle farger og fasonger. Samlingen vokser stadig, og Dicer vil gjerne dele den med deg. For som alle vet er det ingenting som er bedre enn å dele sin største lidenskap med resten av verden.

Bak Dicer

Dicer er en terningbutikk på nett laget og drevet av Ole Harbosen. Idéen kom til liv fordi Ole syntes det var for dyrt og vanskelig å få tak i kule terninger i Norge, og dette ville han gjøre noe med.

Ole er utdannet elektroingeniør, selvlært familiefar og nå også ansvarlig for et enkeltpersonforetak. Likevel er han i sitt rette element først når terningene triller. I årevis har Ole spilt Dungeons & Dragons både som diverse karakterer og som spilleder. Nå vil han gi noe tilbake til fellesskapet av rollespillere.

Folks terningbehov varierer veldig, men selv er Ole av typen som gjerne vil ha ett terningsett til hver spiller-rolle. På denne måten forsterker han sin følelse av personlighet i karakteren. Gjennom tidene har det blitt en del karakterer, og følgelig også en del terningsett. Med frakt, moms, tollgebyr og andre smakfulle goder blir dette fort dyrt, og nettopp derfor startet Ole arbeidet med å tilby terninger til en mer rettferdig pris. Hvis man handler inn i store kvanta blir det som kjent billigere. Både kostnaden for produktet i seg selv, frakt og dermed også moms blir lavere på denne måten.

De lavere prisene veier opp for frakt og fortolling, og dette betyr at Dicer stort sett kan tilby tilsvarende priser som utenlandske butikker, uten at du trenger å tenke på “overraskelses-moms”, tollgebyrer, internasjonal frakt og annet kjafs.

Hvis du vil vite mer om hvordan vi håndterer frakt, og kanskje se noen regneeksempler på hvor mye det faktisk kan koste å handle internasjonalt, kan du gjøre det HER.

Ta en titt på samlingen vår! Kanskje du finner noe kult?

Følg oss på Instagram <3

Man kan aldri få for mye terninger i livet sitt. Følg oss på Instagram for å komme over ens med din indre terning goblin og se når vi tar inn nye, kule sett eller tilbehør.