FAQ

FAQ

Sitter du med ubesvarte spørsmål? Kanskje spørsmålet har blitt stilt før? Vi har tatt en titt inn i krystallkulen og samlet de vanligste spørsmålene på et sted. Har du fremdeles spørsmål kan du kontakte oss HER, eller via vår chat-boble nederst til høyre på siden.

Godt spørsmål!

Dicer er flere ting. Først av alt er Dicer navnet på maskoten vår, en vaskebjørn som er hekta på terninger!
Utover dette er Dicer en nettbutikk og et enkeltpersonsforetak. Offisielt sett heter enkeltpersonsforetaket Dicer Harbosen, mens nettbutikken heter dicer.no.
Sist, men ikke minst, er Dicer en idé - en tanke og en visjon - om at terninger ikke trenger å være så dyrt og utilgjengelig som det har vært frem til nå.
Visjonen bak Dicer, grunnlaget for hele operasjonen, er å gjøre terninger og tilbehør billigere og lettere tilgjengelig. Målet er altså ikke å tjene seg rik, men å fylle et tomrom i fellesskapet blandt rollespillere og andre terningtroll i Norge.

Hvis du sammenligner med priser i utenlandske butikker vil du ofte se at prisene deres er omtrent tilsvarende våre. Noen ganger litt dyrere, andre ganger litt billigere. I tillegg, når du handler utenlands, kommer fortollingsgebyr og moms. Dette kommer gjerne som en overraskelse en liten stund etter du har mottatt varen, men må likevel regnes med når man ser på hva kjøpet faktisk koster.

På våre sider om frakt kan du lese mer om dette, samt se et regnestykke som viser et eksempel på hva det vil koste for et terningsett og en terningpose via norsk og utenlandsk nettbutikk.
Naturligvis!

For det første er vi lokalisert i Oslo, som betyr at leveringstiden vil være relativt lav. Fra 1-5 virkedager vil være normalen, avhengig av hvilket leveringsalternativ man velger og hvor i landet man befinner seg. Her kan du lese mer om frakt.

For det andre er vi veldig opptatt av at du som kunde skal være fornøyd. Er det noe du er misfornøyd med eller du har noen spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss. Dette gjør du enklest via vårt kontaktskjema.

Til slutt har du muligheten til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Da vil du få eksklusive tilbud, tidlig beskjed om nyheter og flere andre fordeler!
Dicer er alltid på utkikk etter de beste leverandørene.

Med dette mener vi leverandører som har fornuftige priser samtidig som de leverer terninger av god kvalitet.
Du kan lese mer om hvilke leverandører Dicer samarbeider med pr. i dag HER.

Vi vil også noen ganger ta inn små partier fra andre leverandører. Dette gjør vi for å teste ut produkter og deres kvalitet. Samtidig får vi et innblikk i om våre kunder liker produktene.

Dersom det er et spesifikt produkt eller en bestemt leverandør du gjerne skulle sett i vår butikk, ikke nøl med å ta kontakt.
Dicer er et enkeltpersonsforetak med begrensede midler. I tillegg har vi veldig liten fortjeneste på produktene vi selger. Vårt mål er å holde liv i konseptet som en måte å gi tilbake til det blomstrende rollespill-miljøet vi ser i Norge i dag.

Dette gjør dog at antall leverandører vi samarbeider med begrenser seg. Det betyr likevel IKKE at vi ikke er åpne for forslag! Har du tips om en leverandør av kule, gode terninger, gi oss gjerne beskjed via vårt kontaktskjema.
Nei.

Det å lage terninger er en kunst, og det er mange som gjør dette bra. Dette er derimot ikke vårt område.

Når det er sagt er tanken på å produsere egne terninger fascinerende, og du skal ikke se bort fra at det kommer egne Dicer Dice i fremtiden!
Så klart!

Vi ville vært beæret over å få lov til å tilby dine terninger på våre sider. Ta kontakt, så finner vi på noe lurt!
Å nei!

Enten har vaskebjørnen Dicer rappet spørsmålet fra bunken, eller så har ikke spørsmålet blitt stilt ennå! Du kan enten ta kontakt via vårt kontaktskjema, eller benytte deg av vår chat-boble. Den finner du nederst til høyre på siden! Ta kontakt da vel, så skal du få svar! 🙂