Våre leverandører

Dicer ønsker å tilby terninger av god kvalitet til god pris. For å få til dette har vi vært i samtale med flere leverandører og har ennå flere i kikkerten. Dersom du har et ønske om å se en spesifikk leverandør i vårt sortiment, ikke nøl med å ta kontakt.

Q Workshop

Man kan stille seg spørsmål om hvorvidt Q Workshop leverer terninger eller rett og slett kunst. Slagorder deres er “All dice tell a story“, og dette ser man så til de grader i terningsettene de leverer.

Q Workshop holder til i Polen og er produsenter av høyeste kvalitets premium terninger. Hvert eneste sett fremstår som nøye gjennomtenkt og overlegent utført.

DND Dice

DND Dice holder til i Chicago i USA og tilbyr et bredt utvalg av terninger og tilbehør. Store deler av deres sortiment baserer seg på import fra diverse underleverandører fra Kina, og terningene gjennomgår en kvalitetssjekk før de videredistribueres. De har en god blanding av unike konsepter og lave priser. Våre billigste sett kommer herfra.

Andre leverandører

Fra tid til annen vil vi prøve ut alternative leverandører. En gang i blant vil det derfor kunne dukke opp terninger som ikke er fra våre faste leverandører. Responsen på disse vil avgjøre om vi kommer til å se flere terninger av samme opprinnelse eller ikke. Dette gjør vi for å teste ut produkter og deres kvalitet. Samtidig får vi et innblikk i hva våre kunder vil ha.