Frakt

Frakt

Vi har alle vært der. Du ser noe kult på nett til en god pris. Den kommer fra utlandet, så frakten er kanskje litt dyr, men la gå. Så får du en tilleggsregning med moms og fortollingsgebyr. Plutselig kostet handelen deg to-tre ganger av hva den opprinnelige prisen var.

Dette slipper du å tenke på når du handler hos Dicer! Vi er lokalisert nær Oslo, og alle varene lagres og sendes herfra. Frakt får du til fast pris, og det er ingen tilleggskostnader. Les mer om vår frakt lenger ned på siden.

Regneeksempel

Det kan ofte være uoversiktlig og vanskelig å finne ut hva man faktisk må betale når man handler via utenlandske nettbutikker. Hvordan er det med moms? Toll? Hva er fortollingsgebyr? I eksempelet under ser vi en sammenligning hvor vi tenker at vi kjøper ett terningsett og en stilig terningpose å ha de i.

Fortollingsgebyret er hentet fra posten sine sider, og gjelder bestillinger under 3000 kroner.

Vi ser at selv om varene koster det samme i utgangspunktet, blir det vesentlig billigere å handle i en nettbutikk basert i Norge.

Utenlandsk nettbutikk

1x Superkult terningsett13.50€
1x Råstilig terningpose9.00€
+ Frakt7.00€
+ mva ved import, 25%
(egen ettersendt faktura)
7.38€
+ Fortollingsgebyr149 kr
Norsk pris (v/ 1€ = 10.11€) 521,86 kr

Norsk nettbutikk

1x superkult terningsett135 kr
1x råstilig terningpose90 kr
+ Frakt50 kr
= Totalt275 Kr
MVA er allerede bakt inn i prisen

Fraktmetode

Vi tilbyr frakt via posten. Sendingen leveres til din postkasse og inkluderer begrenset sporing.

Posten

Vår standard fraktløsning er posten. Varen(e) vil bli sendt som brevpost med sporing og leveres i din postkasse. Vi leverer sendingen til posten så raskt som mulig, som regel påfølgende virkedag. Posten har en estimert leveringstid på 2-3 dager, som betyr at normal leveringstid blir 3-4 dager. Denne tjenesten har begrenset sporing, og leveres i din postkasse. Dersom forsendelsen av en eller annen grunn ikke skulle få plass i din postkasse, kan du hente den på nærmeste hentepunkt.