Medspillere

Rollespill handler om samhold og det man skaper sammen. Det gjelder når gjengen samles rundt bordet for å trille terninger, det gjelder når favoritt-streamen går live tirsdag kveld, og når du snekrer sammen ukas mest treffende meme. Rollespill-Norge er fremdeles ganske lite, men samholdet er sterkere enn en barbar oppfostret på melk og primitive guder. Ta en titt på Dicers medspillere! Kanskje er du neste spiller ved bordet?

RollespillSimen

Leter du etter norsk rollespillhumor? Da kan du slutte å lete, lene deg tilbake og forberede magemusklene på en solid økt med latter. RollespillSimen er en sann bidragsyter for rollespill-Norge. Hver dag legger han ut kvalitetsinnhold, han gjennomfører giveaways og gir et unikt innblikk i den magiske verden av rollespill. Følg ham på Instagram og YouTube om dette høres ut som noe for deg!

20 Sider Eventyr

Med sterke karakterer og glimt i øyet vil 20 Sider Eventyr lede deg inn i en spennende og mystisk verden. Gruppen gir oss en helnorsk D&D-stream som virkelig fenger.

Følg dem på Twitch for å bli varslet om sendinger! Episodene blir også lagt ut på Youtube.
Hvilken side av eventyret er du på?

Miniatyrbutikken

To knakende hyggelige karer som har gjort 3D-printing til noe mer enn en hobby. De drifter en raskt voksende nettbutikk og leverer miniatyrfigurer til bruk i blant annet rollespill. De er lisensierte selgere av mange råtøffe design, og kan i tillegg printe dine egne design om du ønsker. Om du har et udekket behov for miniatyrer, eller bare er nysgjerrig, sjekk ut Miniatyrbutikken.no!

KresTheDm, logo

KresTheDm

Med svart belte i nerdisme og et brennende engasjement på Twitch kan du la deg underholde av KresTheDm mange dager i uken. Her streames rollespill som Dungeons and Dragons, men også digitale spill som Sea of Thieves, Valheim og en rekke andre RPGs. Kanskje finner du noe som faller i smak?

Spill med oss, dicer vaskebjørn raccoon

Ønsker du å spille med oss?

Hvis du er en bidragsyter til rollespill-Norge vil vi gjerne være med å støtte deg! Enten du streamer, lager eller tilbyr produkter, tegner, skriver eller gjør noe helt annet, ta kontakt! 😀